Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:59 43 90 80

Send os en e-mail
Aircare - facebook
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort

Luftrensere

Der er 2 varer.

 

AirFree luftrensere fra AirCare

Luftbårne bakterier såsom skimmelsvamp og allergener generelt kan have stor betydning for arbejdsmiljøet

Er der for mange bakterier i luften på arbejdspladsen, kan det gå ud over medarbejdernes trivsel, hvilket i sidste ende kan gå ud over produktiviteten.

AirCare kan hjælpe jer med at sikre den bedst mulige luft på jeres arbejdsplads.

Vi tilbyder luftrenseren AirCare AirFree, som er den ideelle løsning til sterilisering af luften.

AirFree luftrenser er en særlig stor hjælp til de ansatte, som lider af allergi eller astma.

Med de effektive og lydløse AirFree luftrensere destrueres skimmelsvampesporer, bakterier, virusser, støvmideallergener og andre luftbårne mikroorganismer. Dermed opnår I et sundt rum med helt ren luft..

Sådan virker AirCare AirFree luftrenser

Når den forurenede luft strømmer ind i vores AirFree luftrenser med luftindtaget, bliver den steriliseret i AirFrees patenterede keramiske kerne, hvor alle mikroorganismer bliver ødelagt ved høje temperaturer.

Med AirFree luftrensere vil medarbejderne på meget kort tid opleve en forbedring i luften til gavn for deres velvære, når de udfører arbejdsopgaver, og det vil i sidste ende gavne produktiviteten.

Vores AirCare AirFree luftrensere måler 26,5 cm i højden og har en diameter på 21,5 cm. Luftrenserne benyttes i alle rum, uden det virker forstyrrende. AirCare sørger naturligvis for montering, installering og løbende service.

Yderligere information

Kontakt os på telefon 59 43 90 80 for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer. Sammen med jer sørger vi for en løsning, der matcher jeres ønsker og behov.